Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Αντισύλληψη ανάλογα με τα θέλω σας!

Εάν είσθε «single» και με συχνές εναλλαγές σεξουαλικών συντρόφων, αυτό που σας χρειάζεται είναι μια αξιόπιστη και οικονομική μέθοδο αντισύλληψης, αλλά και μια καλή προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Το προφυλακτικό είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση. Καλό θα ήταν, όμως, και ένα back-up από το χάπι.

Χωρισμένη και «stand-by»


Εάν δεν υπάρχει κάποιος στον ορίζοντα, αλλά είσθε ανοιχτή σε ενδιαφέρουσες προτάσεις, ποτέ δεν ξέρεις. Το χάπι μοιάζει υπερβολή αυτήν τη στιγμή. Το προφυλακτικό είναι η καλύτερη λύση.


Μαζί και ευτυχισμένοι.

Εάν συγκατοικείτε, έχετε μονογαμική σχέση, κάνετε έρωτα σε όλο το σπίτι. Το κλάμα ενός μωρού δεν βρίσκεται στις πρώτες σας επιλογές.

Τότε το χάπι, επιτρέπει άφθονο σεξ όποια ώρα και στιγμή, χωρίς έγνοιες.


Οπαδός φιλικών μεθόδων


Εάν έχετε μια σχέση που πάει καλά. Θέλετε αντισύλληψη, αλλά δεν συμπαθείτε το χάπι ή δεν επιτρέπεται να παίρνετε ορμόνες. Το Ενδομήτριο σπείραλ ή το προφυλακτικό (αν και κανείς δεν το θέλει στις μόνιμες σχέσεις), μπορεί να φανεί πιο φιλικό.

Θα ήθελα παιδί, αλλά αργότερα.

Εάν είστε παντρεμένη ή συγκατοικείτε. Θέλετε και οι δύο μωρό, αλλά όχι στο άμεσο μέλλον. Αν, ωστόσο, συμβεί είναι καλοδεχούμενο.

Χρειάζεσθε μεθόδους που σας επιτρέπουν να μείνετε έγκυος αμέσως μόλις τις διακόψετε.

Το χάπι και το προφυλακτικό θα σας δώσουν την καταλληλότερη λύση.


Μητέρα που δεν επιθυμεί άλλο παιδί.  

Εάν απολαμβάνετε εδώ και μερικά χρόνια τη χαρά της οικογένειας και δεν νοσταλγείτε καθόλου τις πάνες και τα μπιμπερό. Η πιο δραστική λύση είναι η στείρωση, αλλά μόνο αν είστε 100% σίγουρη για την απόφασή σας. 
Σε άλλη περίπτωση, προτιμήστε το ενδομήτριο σπείραμα χωρίς ορμόνες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου